Het is zomervakantie en je wilt er graag op uit met enkele vrienden. Het liefst van al blijven jullie in eigen land of buurland en willen jullie gewoon chillen. Geen gedoe met alle bagage in één koffer te proppen of verre verplaatsingen te moeten ondernemen. Drie woorden: vrienden, vakantiehuis, vakantiepark.

Waarom een vakantiehuis?

Privacy en rust

In jullie eigen vakantiehuis kunnen jullie doen en laten wat jullie willen. Jullie hoeven het zwembad niet te delen, alle ligzetels aan het zwembad zijn voor jullie en jullie kunnen ongegeneerd genieten van het goede weer.

vrienden, vakantiehuis, vakantiepark

Bovendien hebben jullie van niemand last en kunnen jullie rusten wanneer jullie willen. Langs de andere kant bezorgen jullie niemand last en kunnen jullie het zo luid maken als jullie zelf willen.

Flexibel en betaalbaar

Auto parkeren, alles uitladen en doen wat jullie willen, het kan allemaal in jullie eigen vakantiehuis. Hebben jullie al honger bij aankomst? Geen probleem, de keuken is all yours! Nood aan een siësta? Alles is geregeld en jullie kunnen direct bekomen van de autorit.

vrienden, vakantiehuis, vakantiepark

Bovendien is een vakantie met vakantiehuis betaalbaarder dan een vakantie op hotel. Jullie genieten van alle faciliteiten en comfort zonder jullie broek te scheuren. De kosten kunnen ook veel gemakkelijker gedrukt worden in een vakantiehuis dan op hotel. Zo kiezen jullie zelf hoeveel jullie betalen voor ontbijt, drank en andere maaltijden.

Vrijheid

Geen uren waaraan je je moet houden. Zo moet je bijvoorbeeld niet op tijd aan het ontbijt zitten of hoef je niet te eten tussen 11u en 14u. Jullie kiezen volledig zelf hoe jullie dag eruit ziet. Nog zin om een frisse duik te nemen om middernacht? Dat kan!

vrienden, vakantiehuis, vakantiepark

Bovendien mag jullie trouwe viervoeter mee naar de meeste vakantiehuizen! En nog een voordeel, willen jullie het iets avontuurlijker maken? Neem een tent mee en zet deze buiten voor wat meer kampeergevoel. Alles kan en alles mag!

Waarom een vakantiepark?

Alles binnen handbereik

Het grootste voordeel van een vakantiepark is dat alles binnen handbereik is. Geen verre verplaatsingen om iets te eten of te drinken of om een leuke activiteit te doen in groep. Op deze manier moet een dag niet volledig worden uitgestippeld en kunnen jullie op het moment zelf kiezen wat jullie doen.

vrienden, vakantiehuis, vakantiepark

Ook voor supermarkten, medische hulp of praktische vragen hoeven jullie niet ver te wandelen. Bovendien hebben jullie op deze manier ook de vrijheid om te splitsen als niet iedereen zin heeft in een bepaalde activiteit. De afstand tussen jullie blijft telkens overbrugbaar ;-).

vrienden, vakantiehuis, vakantiepark

Luxe en comfort van thuis

De huisjes in een vakantiepark zijn meestal volledig uitgerust en zijn voorzien van een keuken, badkamer, eet- en woonkamer, slaapkamers zoals in een gewoon huis. Op deze manier zijn jullie toch een beetje thuis.

vrienden, vakantiehuis, vakantiepark

Samen koken in een volledig uitgeruste keuken, genieten van een ontspannend bad of kaarten in de woonkamer, het is allemaal mogelijk in een vakantiehuis. Geen gedoe met stapelbedden, gedeelde keukens of rijen aan de douches!

Leuke activiteiten

In een vakantiepark valt er vaak heel wat te beleven, van minigolf tot een klimparcours of een wildwaterbaan. Voor elk klimaat, voor elke vakantieganger en voor elke leeftijd zijn er activiteiten.

Aangezien alles zo in de buurt is, kunnen jullie aan de ontbijttafel beslissen wat jullie zullen gaan doen die dag. Zelfs als het weer even niet meezit, valt er heel wat te ontdekken in een vakantiepark.

vrienden, vakantiehuis, vakantiepark

Beperkte praktische voorbereiding

Een vakantie met vrienden in een vakantiehuis of vakantiepark vereist toch een kleine voorbereiding. Jullie huis moet natuurlijk geboekt worden, er moeten inkopen gedaan worden en de verplaatsing kost ook wat geld. Maar dit kan nu gemakkelijk geregeld worden danzij Kadonation!

Twee woorden: snel en eenvoudig. Jullie weten misschien al dat je bij Kadonation terecht kan voor het starten van een gratis online groepscadeau om geld bijeen te krijgen voor een leuk cadeau. Je kan met het ingezamelde geld dan een Kadonation cadeaubon of een cadeau bij onze partners kopen zonder extra kosten. Maar je kan het geld ook gewoon overschrijven naar een bankrekening (houd wel rekening met 4% transactiekosten, daar kunnen wij helaas niet onderuit)! Op die manier verzamelen jullie heel eenvoudig het nodige geld en kunnen jullie het gebruiken voor een onvergetelijke vakantie!

Baal je dat je 4% zal verliezen aan transactiekosten? Bij deze een troostprijs! Als je zelf het online groepscadeau organiseert, krijg je voor elke euro die wordt bijgedragen aan het groepscadeau een kadomunt. Hoe meer kadomunten je spaart, hoe meer kadomunten je kan uitgeven in onze kadoshop!

Kadonation groepspotje: vrienden, vakantiehuis, vakantiepark

Concreet: start een online groepspotje op kadonation.be, deel het groepspotje met jouw reisgezelschap, stort allemaal online, schrijf het geld over naar een bankrekening en gebruik dit geld om op voorhand jullie huis, verplaatsing en inkopen te betalen. Op deze manier hoeft niemand voor te schieten, hoeven jullie de rekeningen niet bij te houden en is er geen gedoe meer achteraf.

Vrienden, vakantiehuis, vakantiepark, vakantiepartners

Nog meer goed nieuws! Kadonation heeft twee partners die zeker en vast een plaatsje in dit blogbericht. Sinds kort werken wij samen met Holiday Suites en Center Parcs. Dit betekent dat jullie eigenlijk het hele jaar door geld kunnen inzamelen bij Kadonation en dit dan kunnen spenderen bij Holiday Suites en Center Parcs zonder extra kosten.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment