Een cadeau voor een baby van 1 jaar vinden is niet gemakkelijk. Deze kindjes zijn niet langer baby’s en ze leren heel wat bij op korte tijd. Daarom geef je best een leuk cadeau dat tegelijkertijd goed is voor hun ontwikkeling. Voor kindjes van een jaar gaat er een nieuwe wereld open: hun fijne motoriek verbetert, ze leren lopen, … Ze kunnen eindelijk zelf op ontdekking proberen gaan! Ik zocht de beste cadeautjes voor een éénjarige!

cadeau baby 1 jaar

Mijn collega Elisa schreef reeds over sinterklaascadeautjes! Ben je nog in de fase van een babyshower? Dan kan je hier enkele ideetjes opdoen voor babyshower cadeaus!

Zijn de ouders van het kindje echte designliefhebbers en willen ze dat hun kleine spruit in hun voetsporen treedt? Lees dan deze blog over de beste design geschenken voor kinderen!


#1: Voor de waterrat

Een regenwolk Moluk Pluï is erg leuk voor kleine waterratten en te verkrijgen bij onze kadopartner bol.com.  Het wolkje is erg leuk in bad of in het zwembadje. Het zal net lijken of het regent!

Ook in bad gaan met deze kleurrijke octopusfamilie klinkt als muziek in de oren. De 8 kleine octopussen hebben een zuignap onderaan, zodat je ze vrolijk aan de rand van het bad kan laten kleven. Dit leuke speelgoed kan je vinden bij onze kadopartner DreamBaby.

cadeau baby 1 jaar


#2: Vroege reiskriebels

Een ander leuk geschenk is een koffertje voor als het kindje gaat logeren bij de grootouders. Deze tasjes zijn niet alleen heel mooi, maar ook handig in gebruik. Je kan deze vinden bij onze kadopartner bol.com.

cadeau baby 1 jaar


#3: Opgeruimd staat netjes

Speel op het leuke deken met diamantprint en daarna snoer je het heel simpel dicht. De transformatie naar een handige opbergzak is in een wip gebeurd! Ideaal, want een 1-jarige kan nog niet goed opruimen 😉 . Deze leuke opberghulp kan je vinden bij onze kadopartner DreamBaby.

cadeau baby 1 jaar


#4: Een kleine kampeerder

Kamperen op jonge leeftijd: het kan met deze leuke tentjes van Dreambaby! Samen met Bumba en zijn vriendjes beleeft je kleintje heel wat ballenpret in dit superleuke ballenbad met 50 ballen!

cadeau baby 1 jaar


#5: Leeskriebels

Niemand is te klein om te genieten van een leuk boekje. Heel wat ouders lezen voor aan hun baby van 1 jaar, want dat bevordert de taalontwikkeling. Spelenderwijs kunnen kinderen meer woorden leren en in contact komen met zinsopbouw. Ook bad-, prenten- en geluidenboekjes zijn razend populair voor kinderen van één jaar.

Dit boekje van onze partner Dreambaby leert je kleine spruit nieuwe diertjes kennen dankzij reliëfbeelden en voelelementen.

cadeau baby 1 jaar


#6: Loopkarren

Baby’s van 1 jaar beginnen te stappen en loopwagentjes kunnen dan ook goed van pas komen. Er zitten allerlei speeltjes in de kar. Als het kindje dan moe is, dan is alles aanwezig om goed te spelen.

Ook een duwstok of trekdier is ideaal voor kindjes die pas kunnen stappen. Zo worden ze gemotiveerd om rond te wandelen.

Tenslotte zal de Wheely Bug in de smaak vallen. Op dit karretje kan je kindje rijden en het ziet er nog leuk uit ook! Deze is verkrijgbaar bij onze kadopartner Bol.com. 

loopkarren kinderen


Een online groepscadeau voor een baby van 1 jaar

De goede ideeën voor een cadeau voor een baby van 1 jaar zijn er al. Weet je wat nog een goed idee is? Vrienden en familie optrommelen om samen één groot en mooi cadeau te geven aan de baby. Hoe meer mensen meedoen aan het groepscadeau, hoe groter het budget!

Maar jij denkt natuurlijk al aan de organisatorische chaos die bij zo’n groepscadeau komt kijken. Dat is nu gelukkig verleden tijd dankzij het online groepscadeau van Kadonation! Je regelt in een vingerknip een geweldig groepscadeau voor de baby:

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode, draagt online bij aan het online groepscadeau en schrijft een persoonlijke boodschap
  4. Met het ingezamelde geld kun je een Kadonation cadeaubon, een waardebon van onze kadopartners of een bankoverschrijving aanvragen.
  5. Verras de baby en ouders met het mooiste cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

kinderen cadeaus


Ook de kinderfeestjes zitten eraan te komen. Ontdek hier enkele leuke cadeautips!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment