Als werkgever of teamlead waardering tonen voor je personeel loont echt de moeite. Mensen die geapprecieerd worden op de werkvloer, zijn productiever en werken efficiënter. Nog belangrijker: deze werknemers zijn veel gelukkiger! Naast het geven van complimenten, interesse tonen, kansen geven, … kan je je werknemers op belangrijke gebeurtenissen in hun leven extra in de bloemetjes zetten met een personeelsgeschenk. Denk hierbij aan een verjaardag, jubileum, huwelijk, geboorte en pensioen. Zo ben je aanwezig op de bepalende momenten! 

personeelsgeschenk

De blije werknemers van Kadonation met het ideale geschenk!

Heb je er al eens aan gedacht om je werknemers in de watten te leggen met een Kadonation cadeaubon? Ontdek hier waarom het een schot in de roos is!


Aanwezig op bepalende momenten

personeelsgeschenk

Het is belangrijk om te tonen aan je werknemers dat je bezig bent met hun leven. Een extra attentie voorzien op een belangrijk moment in het leven van een personeelslid, geeft een positief gevoel. Het toont je betrokkenheid bij hun persoonlijke situatie! Dergelijke schakelmomenten zijn: een verjaardag, huwelijk, wettelijk samenwonen, eervolle onderscheiding, anciënniteit, geboorte van een kind, …


Keuzevrijheid

personeelsgeschenk

En nog zo veel meer partners!

Keuzevrijheid is een belangrijk aspect van de Kadonation cadeaubon. Elk personeelslid kan de bon besteden op basis van zijn eigen interesses bij één van de 45 gekende (web)winkels en goede doelen. De geschenkbon is niet beperkend zoals sommige andere personeelsgeschenken. Denk maar aan de typische chocolademand, cadeaus met logo, een specifieke bon, een fles wijn, …


Een gepersonaliseerd personeelsgeschenk

personeelsgeschenk

De Kadonation cadeaubon kan gepersonaliseerd worden. In een paar klikken wordt er een tekst- of videoboodschap gekoppeld aan de cadeaubon. Zo kan elke bedrijfsleider de gelukkige persoonlijk feliciteren of bedanken.

De kracht van persoonlijke waardering is namelijk erg groot. Werknemers zijn gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan als ze zich gewaardeerd voelen. Dankzij een persoonlijk geschenk, zal je als werkgever dichter bij je personeel staan. Het is dan ook van groot belang om elk individu persoonlijk te benaderen. Op die manier hoeft niemand zich een nummer te voelen.


Fiscaal voordelige geschenken

De Kadonation cadeaubon is eveneens fiscaal aftrekbaar! Wij hebben alle details voor de verschillende gebeurtenissen opgelijst!

personeelsgeschenk


Levenslange geldigheid

De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig. Dit cadeau geeft je personeelsleden dus alle tijd om een weloverwogen keuze te maken bij onze kadopartners! Om aan de wettelijke vereisten omtrent fiscale aftrekbaarheid en vrijstelling van sociale bijdragen te voldoen, dient de gelukkige zijn Kadonation cadeaubon te registreren op Kadonation.com binnen een jaar na ontvangst. Eenmaal de cadeaubon gekoppeld is aan het account van de ontvanger op Kadonation.com, is deze onbeperkt geldig. De ontvanger heeft dus alle tijd en rust om zijn of haar cadeaubon goed te spenderen. Personeelsleden hebben ook de mogelijkheid om de bonnen op te sparen en dan ineens iets erg groot te bestellen.

personeelsgeschenk


Het hart op de juiste plaats

Voor Kadonation zijn goede doelen prioriteit. Werknemers zijn vaak vragende partij om iets aan het goede doel te schenken. Met het Kadonation personeelsgeschenk is het mogelijk om bijvoorbeeld 20 euro te spenderen bij een partner als bol.com. De overige 20 euro kan dan besteed worden aan een mooi initiatief zoals Make A Wish, Kinderkankerfonds, 11.11.11, WeForest, SOS Kinderdorpen of Ondernemers Zonder Grenzen te schenken.

Zelf investeren we ook in zulke doelen. Voor elke 100 euro die we verkopen, planten we een boompje via WeForest. Kadonation wilt ook andere organisaties de kans geven hun steentje bij te dragen.


Een schot in de roos

Volgens ons is de Kadonation cadeaubon een schot in de roos bij elke werknemer! Ons enthousiaste team staat klaar om van jou te horen. We zorgen er persoonlijk voor dat elke werknemer in de watten wordt gelegd. Duim omhoog!

kadonation personeelsgeschenk

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

personeelsgeschenk-voor-verjaardag-huwelijk-pensioen-kadoblog