Hier ben ik weer met goed nieuws voor alle wijnminnende lezers onder jullie. Na Make Your Own Spirit, kunnen we nu ook trots meedelen dat Wijnvoordeel.nl en Wijnvoordeel.be deel uitmaken van ons kadopartnergamma. Neem alvast snel een kijkje bij dé online wijnwinkels van België en Nederland, santé!

De perfecte wijn

Je wil de wijnliefhebber in jouw vrienden-, familie- of werkkring verrassen met de fles die perfect bij hem of haar past. Waar te beginnen? Op de Wijnvoordeel websites kan je handig filteren op land, regio, type, druivenras, smaakprofiel, jaargang of prijs.

Persoonlijk zeggen Oloroso, Picpoul of Molinara (dat zijn druivenrassen) mij niet veel, dus ik zou al sneller filteren op smaakprofiel. In het geval dat je er echt niet aan uitgeraakt, staat Peter, de huisvinoloog voor jou klaar. Als echte wijnkenner kan je bij hem terecht voor het juiste wijnadvies. Komt altijd van pas als er veel op het spel staat tijdens een heerlijk diner.

Wijnvoordeel vinoloog Peter

Indien dit toch niets wordt, kan je de gelukkige natuurlijk ook verrassen met een Kadonation cadeaubon, dan kan hij of zij zelf de perfecte wijn kiezen.

Wijnpakket

Geef je liever iets meer af dan één fles wijn? Geen probleem! Bij Wijnvoordeel kan je ook wijnpakketten bestellen. Zo zijn er wijnpakketten samengesteld volgens land, regio of smaakprofiel. En als extraatje zit er soms ook een bijpassende tapenade, pesto of zelfs chocolade bij de wijn.

wijnvoordeel wijnpakket

Wijnabonnement

Naast jouw telefoon-, Netflix- en fitnessabonnement, kan je je ook opgeven voor een wijnabonnement bij Wijnvoordeel. Zo ben je zeker dat je jouw favoriete wijn steeds in huis hebt. Dankzij zo’n wijnabonnement ontvang je maandelijks, tweemaandelijks of 4 keer per jaar 6 flessen van jouw favoriete wijn bij jou thuis.

Wat moet je nog weten?

#1 jouw felbegeerde flessen wijn worden binnen de 48 uur bezorgd bij jou thuis.

#2 je kan jouw minder begeerde flessen wijn gratis retourneren, tenzij je de fles reeds geopend hebt, du-uh.

#3 De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij Wijnvoordeel.be én Wijnvoordeel.nl.

#4 Je kan ook met vrienden, familie of collega’s samenleggen voor één of meerdere flessen van Wijnvoordeel. Is het geen geniaal idee om samen te leggen voor een wijnabonnement? Van een episch cadeau gesproken!

Wijnvoordeel Kadonation kadopartner

En denk eraan, wijnminnende lezers, wijn drink je elegant en met verstand.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

2 Comments

Leave a Comment

wijnvoordeel-voor-elke-wijnminnende-levensgenieter-kadoblog