Aan alle mooie dingen komt een einde. Ook aan een zalig jaar met de beste leiding in de jeugdbeweging… Bij ons op de Chiro geven de leden van de oudere groepen steeds een afscheidsgeschenk aan hun leiding om hen te bedanken voor het zalige jaar en hun inzet. Ook de hoofdleiding geeft een bedanking aan de leiders en leidsters die stoppen. Het geschenk dat je geeft moet even waardevol zijn als hun jarenlange inzet. Hoe kan je die magnifieke leiding bedanken? Ik geef wat tips van de sluier, zo bedank je de leiding van je jeugdvereniging!

bedank je je leiding

Lees hier waarom ieder kind in een jeugdbeweging moet gaan en waarom ook op kamp meegaan een goed idee is voor alle kinderen. 


Als lid cadeaus geven aan je leiding

#1: Gepersonaliseerde geschenken

Ik kreeg als leiding een gepersonaliseerde sleutelhanger van mijn leden, superfijn cadeau! Ook fotoboeken met zelfgeschreven briefjes ertussen vallen steeds in de smaak.

bedanking leiding

#2: Een cadeaubon

Heel wat leidsters kregen ook al bonnen van hun favoriete winkels! Leden weten vaak niet wat een leidster nog kan gebruiken en dan valt een bon steeds in de smaak.

Je kan altijd voor voor de Kadonation cadeaubon kiezen. Met deze bon heeft je leidster of leider zelf nog de keuzevrijheid bij welke partner hij of zij zichzelf trakteert. Op deze manier vindt iedere leiding zeker zijn goesting! Deze cadeaubon is levenslang geldig bij meer dan 50 (web)winkels en ketens. Denk maar aan winkels als Zalando, bol.com, Coolblue, maar ook kleinere shops zoals LivingDesign en Belgunique. Deze cadeaubon kan je dan personaliseren. Je kan bijvoorbeeld alle leden iets laten schrijven waarom ze het zo’n fantastisch jaar vonden.

leiding bedanking


Afscheidscadeaus

Wanneer er leidsters uit de Chiro gaan, geven we hen meestal een activiteit cadeau zodat ze iets kunnen gaan doen met het kersverse oud-leidingsgroepje. Dit is helemaal in lijn met het feit dat ervaringen gelukkiger maken dan spullen. Anno 2019 is dit dan ook één van de cadeautrends.

Omdat wij bij Kadonation graag iedereen gelukkig zien, hebben we ook ervaringen toegevoegd aan onze Kadopartners! Zo kan je de leiding een ski uitje cadeau doen. Daarnaast hebben we Puzzle Escape Rooms Gent, waarbij de leiding de hersenen kan breken en eKart voor een echte adrenalinekick. Deze twee laatste activiteiten vallen zeker in de smaak bij mensen uit de jeugdbeweging! Daarnaast hebben we ook Bluebear als partner. Hierbij heb je een keuze uit meer dan 100 unieke vrijetijdsactiviteiten. Voor elke oud-leidingsploeg wat wils dus!

bedank je de leiding

Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een brunch. Dit was bij ons meerdere jaren een populair cadeau!


Samenleggen voor de leiding

Je kan samen met de leden of de leiding samenleggen voor één groot groepscadeau via Kadonation. Je surft eenvoudigweg naar onze website. Daar kan je helemaal gratis een online groepscadeau starten en alle andere leden of leiding uitnodigen via Whatsapp, Messenger of e-mail. Daarna kan je kiezen om het bedrag te besteden bij één van onze kadopartners, er een Kadonation cadeaubon mee te kopen, of het bedrag over te schrijven naar een rekening met 4% transactiekosten.

Samenleggen voor een cadeau was nog nooit zo eenvoudig!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU


Wil je de juf of meester bedanken? Ik zocht 7 cadeaus die zeker in de smaak zullen vallen! 

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment